Χερούλι Tesa Assa Abloy Obbal AISI 316L

Χερούλι Tesa Assa Abloy Obbal AISI 316L

Κωδικός Προϊόντος: Κατηγορία: Χερούλια Tags: Χερούλια
Περιγραφή

Για τα χερούλια Kubika και Obbal, η TESA έχει εφαρμόσει μία εντελώς καινοτόμα μεθοδολογία όσον αφορά το σχεδιασμό νέων προϊόντων. Έτσι τα χερούλια Kubika και Obbal, έχουν κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ευκαμψία, την ασφάλεια, την ευελιξία και τα υλικά υψηλής ποιότητας

 

Χαρακτηριστικά

Ανθεκτικότητα

»Ο οδηγός του χερουλιού καλύπτεται από οξική ρητίνη η οποία εμποδίζει το σπάσιμο του ελατηρίου λόγω διάβρωσης και εγγυάται, επίσης, περισσότερους από 500.000 κύκλους εργασίας.

»Τα ελατήρια είναι ένα είδος συμπίεσης (όπως τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου), έτσι ώστε οι το σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμη και στην περίπτωση που δημιουργηθεί θραύση  λόγω κόπωσης.

»Πολύ υψηλή αντοχή στη θραύση και την ελεύθερη κίνηση.

»Δοκιμές: και τα δύο μοντέλα έχουν πάρει άριστα αποτελέσματα στις εσωτερικές δοκιμές.

Ασφάλεια

»Ο μηχανισμός είναι στερεωμένο στη λαβή και θυρεό μέσω ενός κοχλία. Αφαιρούμε όπως αυτό το κλιπ που χρησιμοποιούνται από όλες τις λαβές στην αγορά, την πιο συχνή αποτυχία που μας επιτρέπουν με τη λαβή στο χέρι. Αυτό το σύστημα είναι σαν ένα «σάντουιτς», όλα τα κομμάτια ενώνονται με μια ειδική βίδα (M14x1) που εγγυάται ότι ποτέ δεν θα κρατήσει τη λαβή στο χέρι.

Ευκαμψία

»Τα μοντέλα με ροζέτα έχουν 8 διαφορετικά σημεία διέλευσης για τις βίδες, γεγονός που τα καθιστά συμβατά με τις περισσότερες από τις κλειδαριές στην αγορά. Ταυτόχρονα Kubika και Obbal μπορούν να συναρμολογηθούν με μπάρες πανικού της TESA.

»Εύκολη μετατροπή του αριστερού χερουλιού σε δεξιού και το αντίστροφο.

Υλικά υψηλής ποιότητας

»Τα χερούλια  κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L, επίσης γνωστό ως« Ατσάλι θαλάσσης »λόγω της εξαιρετικής αντοχής του, στα επιθετικά και αλατούχα περιβάλλοντα.

Σχετικά έγγραφα