Διακόπτες Οικονομίας Ξενοδοχείων με κάρτα

Διακόπτες ξενοδοχείου με κάρτα, για εξοικονόμηση ενέργειας

Wireless - Ασύρματος διακόπτης οικονομίας

Περιγραφή

ON-LINE energy savers

Οι online ασύρματοι διακόπτες οικονομίας μεταδίδουν στο λογισμικό του υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, την παρουσία πελατών και προσωπικού που βρίσκεται στα δωμάτια. Εμφανίζουν τη θερμοκρασία των δωματίων έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση των επισκεπτών. Ενεργοποιεί αυτόματα την πρόσβαση των χρηστών στο χώρο, για τους οποίους δεν ήταν αποδεκτή.

Χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα

  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατειλημμένα δωμάτια και διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, όταν τα δωμάτια είναι άδεια.
  • Άνεση: Φωτεινό σημείο LED για να βοηθήσει την εισαγωγή κάρτας στο σκοτάδι, όταν ο επισκέπτης φύγει από το δωμάτιο και αφαιρέσει την κάρτα, η ηλεκτρική ενέργεια απενεργοποιείται αυτόματα. 
  • Χρονοκαθυστέρηση: Επιτρέπει μια «Χρονοκαθηστέρηση» από τη στιγμή που ο πελάτης αφαιρέσει την κάρτα. Προαιρετικά χωρίς χρονόμετρο.
  • Έξυπνο: Λειτουργεί μόνο με τις κάρτες του ξενοδοχείου σας, δεν λειτουργεί με οποιουδήποτε άλλου τύπου κάρτα που βρίσκεται εκτός του συστήματος του ξενοδοχείου
  • Επεκτασιμότητα και ευελιξία: Προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις του  ξενοδοχείου και είναι συμβατό με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα υποδοχής.
  • Διαχείριση των γεγονότων: Δημιουργεί μια βάση δεδομένων με γεγονότα  που είναι εγγεγραμμένα.