Εταιρικό Προφίλ

Δεκαετίες πριν, αρχές του 1950, ο κύριος Νίκος Μιζεράκης ξεκίνησε την ατομική του επιχείρηση με αντικείμενο τα Σιδηρικά - Χρώματα.

Εταιρικό Προφίλ

Δεκαετίες πριν, αρχές του 1950, ο κύριος Νίκος Μιζεράκης ξεκίνησε την ατομική του επιχείρηση με αντικείμενο τα Σιδηρικά - Χρώματα.

Με πρωταρχικό μέλημα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στην άριστη ποιότητα την τέλεια αισθητική των προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η Επιχείρηση άρχισε από τα πρώτα χρόνια να εισάγει προϊόντα από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι πελάτες μας, εκτίμησαν γρήγορα την ποιότητα των προϊόντων και έκαναν τη μικρή επιχείρηση την πρώτη σε προτίμηση και τη μεγαλύτερη στη Κρήτη.

Από τότε έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία, την άριστη συνεργασία το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική πορεία της, με αίσθημα ευθύνης και υψηλούς στόχους, έχοντας αποκτήσει στο πελατολόγιο της μια μακρά λίστα ικανοποιημένων πελατών .
Η σταθερή προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η καλύτερη επιβράβευση και ενέχυρο για τη μελλοντική μας πορεία.

Σημαντικές ημερομηνίες

1950

Έτος ίδρυσης της μικρής οικογενειακής επιχείρησης.
Ο χρόνος κυλάει, η μικρή επιχείρηση μεγαλώνει και φθάνει να απασχολεί 28 άτομα στα 4 υποκαταστήματα μας.


1992

Είναι η χρονιά που για πρώτη φορά προμηθεύουμε σε ξενοδοχείο ηλεκτρονικές κλειδαριές μαγνητικής κάρτας.
Ακολουθούν πολλά ακόμα δημιουργώντας μια μακριά λίστα πελατών και εγκαταστάσεων διάφορων προϊόντων. Μια σημαντική λίστα που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους μιας και περιλαμβάνει πολύ σημαντικά έργα.


1998

Ιδρύεται η Εταιρεία Μιζεράκης Α.Ε. από την απορρόφηση της ατομικής επιχείρησης.


2008

Ιδρύεται η Εταιρεία Nal ΑΕ η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή διάθεση και υποστήριξη προϊόντων κτηριακού εξοπλισμού και απευθύνεται σε έργα.
Η εταιρεία έρευνά συνεχώς την παγκόσμια αγορά, αγοράζει δείγματα τα οποία αξιολογεί, δοκιμάζει και ανάλογα στη συνέχεια τα διαθέτει στην Ελληνική αγορά.
Αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει στην Ελλάδα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως TESA Assa Abloy, Nuki, JVD, Indel-B, Emberton κ.α Ηλεκτρονικές κλειδαριές, Ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια, Ηλεκτρονικούς διακόπτες αφής, Σεσουάρ, mini bars, Βραστήρες, Απλώστρες, πόμολα κλπ.