Ηλεκτρονική Κλειδαριά Tesa Assa Abloy i - Minimal

Εξοπλίστε το ξενοδοχείο σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές κλειδαριές με έμφαση στην ποιότητα και το design

Ηλεκτρονική Κλειδαριά Tesa Assa Abloy i - Minimal

Περιγραφή

Εξοπλίστε τα δωμάτια του ξενοδοχείου με την ηλεκτρονική κλειδαριά i-mininal. Λειτουργεί με μπαταρίες και έχει μινιμαλιστική αισθητική. Όλα τα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη της κλειδαριάς είναι τοποθετημένα μέσα στο φύλλο της πόρτας και δε φαίνονται.

Με την i-minimal μπορείτε να έχετε ασύρματο κλείδωμα ασφαλείας. Η συσκευή είναι στιβαρή και λειτουργεί με μπαταρία προσθέτοντας ηλεκτρομηχανικό κλείδωμα σε κάθε πόρτα ξενοδοχείου ή διαμερίσματος.

Με την κλειδαριά i-minimal είναι σχεδόν όλα κρυμμένα στο φύλλο της πόρτας: Ορατά είναι μόνο η μονάδα ανάγνωσης που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος και ένα κουμπί απορρήτου στο εσωτερικό. Δεν απαιτείται διάτρηση ή καλωδίωση κατά την εγκατάσταση.

Σχεδιασμένη για πόρτες υψηλής κυκλοφορίας. Είναι δοκιμασμένη στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, η i-minimal δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον διευθυντή του ξενοδοχείου. Οι αισθητήρες αναφέρουν την κατάσταση της πόρτας και την πιθανή είσοδο —σε πραγματικό χρόνο εάν απαιτείται— και το ηλεκτρονικό απόρρητο για τους ενοίκους του δωματίου είναι διαθέσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για πλήρη ευελιξία διαχείρισης πρόσβασης, η i-minimal λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα TESA Hotel, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών κλειδιών Online, Read/Write και Openow.

Ο διακριτικός σχεδιασμός του προϊόντος, διασφαλίζει ότι η i-minimal Lock συνδυάζεται με οποιαδήποτε διακόσμηση ή στυλ αρχιτεκτονικής. Μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε χειρολαβή συμβατή με DIN.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κλειδαριάς i-minimal Electronic Lock περιλαμβάνουν:

Εκτελείται online ή/και εκτός σύνδεσης: συμβατή με Standalone, Read/Write, Openow και Wireless online συστήματα διαχείρισης.

Διαβάζει διαπιστευτήρια RFID και κλειδιά για κινητά: συμβατό με κορυφαία διαπιστευτήρια RFID και BLE (Bluetooth Low Energy).

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός: ταιριάζει σε εγκαταστάσεις όπου προτιμάται ένα μινιμαλιστικό σχέδιο κλειδαριάς. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε τύπο στάνταρ λαβής.

Ηλεκτρονικό απόρρητο: το ηλεκτρονικό κουμπί απορρήτου επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν την πρόσβαση στην περιοχή.

i minimal brochure i minimal datasheet